Søndagens
kage blev i dag en brombær crumble cake.
Opskriften fandt på bloggen Chocolat.
Jeg
synes bestemt, den er et kig værd – jeg er selv blevet fast læser.
Der er rigtig
mange lækre opskrifter og billederne er lige til at spise!
Denne kage er super lækker og de lidt syrlige brombær gør,
Denne kage er super lækker og de lidt syrlige brombær gør,
at kagen ikke bliver
alt for sød…og så er den crispy på toppen.
INGREDIENSER
Dej
|
||
120
|
g
|
smør
|
120
|
g
|
sukker
|
120
|
g
|
mel
|
2
|
stk
|
æg
|
150
|
g
|
brombær
|
Crumble
|
||
40
|
g
|
smør
|
40
|
g
|
sukker
|
40
|
g
|
mel
|
30
|
g
|
mandler
|
30
|
g
|
marcipan,
revet
|
30
|
g
|
hvid
chokolade
|
Dej
1.
Pisk smør og sukker luftigt.
2.
Tilsæt herefter æggene et ad gangen mens der piskes.
3.
Når dejen er let og luftigt, vendes melet i med en dejskraber.
4.
Fordel dejen i en form med bagepapir (jeg brugte en tærteform).
5.
Fordel brombærrene.
Crumble
6.
Riv marcipan og hak chokolade og mandler og fordel det på kagen.
7.
Smuldre smør i mel og sukker og fordel det på kagen.
8.
Kagen bages i ca. 45-50 min. på 175 grader.
Yum! Det ser bare super lækkert ud (:
SvarSlet- Kit
Tak Kit, det smager ligeså godt, som det ser ud ;)
SvarSletHilsen Victoria
Uhm det ser godt ud :)
SvarSletJeg har kun prøvet at lave crumble med rabarber :)
http://fridaspeach.wordpress.com/2012/06/22/rhubarb-crumble/
Må prøve din opskrift... Snart!
/Frida