Der findes intet bedre på en kold søndag. De er super lækre og opskriften findes her.
For at holde formen på sneglene bruges aluminiumsforme.
INGREDIENSER (10 stk.)
Dej
|
||
3
|
dl
|
sødmælk
|
50
|
g
|
gær
|
100
|
g
|
rørsukker
|
200
|
g
|
smør
|
4
|
stk
|
æg
|
1
|
stk
|
korn fra vanillestang
|
1
|
spsk
|
kanel
|
1
|
spsk
|
kardemomme
|
1
|
spsk
|
ingefær
|
1
|
spsk
|
groft slat
|
mel
|
||
Remonce
|
||
250
|
g
|
smør
|
200
|
g
|
rørsukker
|
2
|
spsk
|
kanel
|
2. Lun
mælken og kom saltet i. Bland lidt mel i og tilsæt smørret.
3. Tilsæt
mel og ælt dejen indtil den er glat og smidig (mel er ikke afmålt).
4. Lad
dejen hvile 15 min.
5. Imens
laves remoncen: smør, rørsukker og kanel røres godt sammen.
6. Rul
dejen ud og spred remoncen i et jævnt lag.
7. Dejen
rulles sammen til en roulade på den smalle led og skæres i skiver – ca. 1½ cm.
8. Lad
sneglene hæve i mindst 35 min. inden de pensles og bages.
9.
Sneglene bages i 15-18 min. på 185 grader.
Lækre og varme! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar