Derfor lavede jeg kartoffelsuppe til aftensmad.
Denne suppe er helt klart min favorit - den er lidt tyk og cremet i konsistensen.
INGREDIENSER (4 pers.)
1
|
kg
|
kartofler, skrællet
|
200
|
g
|
porre, renset
|
15
|
dl
|
grøntsagsbouillon
|
1
|
dl
|
fløde
|
40
|
g
|
smør
|
salt og peber
|
1. Skræl kartoflerne og skær dem i
tern. Rens porrerne og skær dem i ringe.
2. Kartofler og porrer smørdampes i
en gryde i 6-8 min.3. Herefter tilsættes grøntsagsbouillon. Lad det koge i 25-30 min.
4. Brug en stavblender til at blende suppen. Suppen bringes herefter i kog igen og fløden tilsættes.
5. Smag til med salt og peber.
Som tilbehør plejer jeg at stege
bacon i tern.
Man kan også bage et flute eller
lave rugbrødscroutoner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar