søndag den 11. marts 2012

Brownie med hindbær

Det er altid godt med en lækker brownie – men den kan blive endnu bedre. 
En god mørk chokoladebrownie frisket op med syrlige hindbær…dét smager godt! 













INGREDIENSER
100
g
smør
100
g
chokolade, 70%
1½  
stk
æg (blomme)
1¾  
dl
sukker
¾
dl
mel
¾
dl
kakao
½
dl
fløde
½
tsk
vanille
½ 
tsk
bagepulver
100
g
hvid chokolade
50
g
chokolade, 70%


hindbær















1. Smelt smør i mikroovnen og kom den hakkede chokolade i (100g, mørk).
2. Del det ene æg og brug blommen - pisk æg og sukker luftigt.
3. Hak chokoladen i grove stykker.
4. Rør smørchokoladen i æggemassen.
5. Kom de øvrige ingredienser i dejen.
6. Fordelen dejen i en form (ca. 18x22cm)
7. Fordel hindbær på dejen – tryk dem ned i dejen.
8. Bag kagen i 35-40 minutter på 175 grader.  




1 kommentar:

  1. Årh hvor ser den bare lækker ud! Den må jeg næsten prøve ;)
    Du er velkommen til at kigge forbi: anna-mad.blogspot.dk
    Knus Anna

    SvarSlet